© 2023 BY CREATIVE CORNER. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

info@mysite.com   |   500 Terry Francois Street San Francisco, CA 94158

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Instagram Icon

CONTACT

Of stuur een e-mail.

Stuccolith stucadoorsbedrijf

Bolderweg 40 R

8243 RD Lelystad

Kvk: 68154348
 

info@stuccolith.nl

 

06-46108535

Stuccolith staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat is vakmanschap!

  • Facebook Social Icon

Stucco Mat

Stuccolith staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat is vakmanschap!

Een sfeervol en zacht fluwelen uitstraling. Een wandafwerking die waardig is voor representatieve ruimtes en geborgenheid biedt. Stucco mat is een relatief eenvoudig aan te brengen pleister die u een klant-en-klare decoratieve wand oplevert.
 

Stucco mat is verkrijgbaar in 52 kleuren die passen bij elk modern interieur. Per kleur kunt u kiezen voor lichte en donkere tinten. Lichte tinten bieden subtiele ontwerpen, donkere tinten geven meer schaduweffecten en dieptewerking. Onze stukadoor voorziet u graag van advies.
 

Het aanbrengen van Stucco mat gebeurt in twee lagen. Door de relatief snelle droogtijd zijn beide lagen in één dag aan te brengen. De eerste pleisterlaag die aangebracht wordt, vormt de basis. Het is de ondergrond voor het eindresultaat, ook wel de tekening genoemd.
 

Hierin kan gespeeld worden met het aantal slagen. Hoe meer slagen, hoe drukker het eindresultaat. Hoe minder slagen, hoe rustiger het eindresultaat. Na het drogen van de eerste pleisterlaag, wordt de afwerklaag aangebracht. Is dit eenmaal opgedroogd, dan kunt u genieten van het eindresultaat: uw stucco mat.
 

Stucco mat is ideaal als u een kant-en-klare wand wilt die eenvoudig schoon te houden is. Het materiaal wordt naadloos met kleur aangebracht, dus verven is niet nodig. Tevens zorgt Stucco mat ervoor dat uw wand slijtvast en schrobvast is.

Het resultaat is een sfeervolle en kleurrijke afwerking met een textuur die elegant is voor elk modern interieur.

Materiaal:                                                                                                Kalkpleister

Dikte aangebrachte laag:                                                                      Varieert van 1 tot 2,5 mm, afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd:                                                                                                Minimaal 24 uur

Korrelgrootte:                                                                                         n.v.t.

Toepasbaar op:                                                                                       Alle wanden, behalve in natte ruimtes

Geschikt voor:                                                                                         Alle binnenruimtes die representatief dienen te zijn

Kleur:                                                                                                        Keuzo uit 52 kleuren

Werkwijze Stucco Mat

Onze stukadoor bereidt de werkzaamheden altijd goed voor. Nadat u alle losstaande spullen hebt verplaatst, zal hij daar waar nodig vloeren, kozijnen en deuren zorgvuldig afdekken. Daarna brengt hij de rest van zijn spullen naar binnen en start het stukadoren. Na een controle dat alles goed en strak droogt, ruimt de stukadoor alles op om vervolgens de ruimte netjes achter te laten.
 

Garantie Stucco Mat

Stuccolith geeft vijf jaar garantie op glad pleisterwerk bij normaal gebruik.

Daarom ons !

Voortdurend inzetbaar en altijd bereikbaar voor advies.

Ruim 8 jaar ervaring als stukadoor en creatief van geest.

Vijf jaar garantie op al onze geleverde diensten.

Hoogwaardig stucwerk voor een eerlijke prijs.

Goede communicatie waarbij geldt:

Afspraak = Afspraak

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!