© 2023 BY CREATIVE CORNER. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

info@mysite.com   |   500 Terry Francois Street San Francisco, CA 94158

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Instagram Icon

CONTACT

Of stuur een e-mail.

Stuccolith stucadoorsbedrijf

Bolderweg 40 R

8243 RD Lelystad

Kvk: 68154348
 

info@stuccolith.nl

 

06-46108535

Stuccolith staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat is vakmanschap!

  • Facebook Social Icon

Stucco Glanspleister

Stuccolith staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat is vakmanschap!

Een decoratief ambachtelijk effect dat elke afwerking op wanden van karakter voorziet. De stucco glanspleister geeft een uitstraling die past bij elk klassiek interieur en is beschikbaar in 52 kleuren met elk zijn eigen donkere en lichte tinten.
 

Wanneer u voor een stucco glanspleister kiest, dan vindt u altijd een structuur en kleur die past bij uw persoonlijke uitstraling. Onze stukadoor helpt u graag met het maken van uw keuze door u van advies te voorzien.
 

Met de glanspleister hebt u een kant-en-klare wand die slijtvast en schrobvast is. Het materiaal wordt naadloos aangebracht en is eenvoudig schoon te houden. Verven is niet nodig, want de gekozen kleur is in de stucco glanspleister verwerkt.
 

Het aanbrengen van de stucco glanspleister gebeurt in drie etappes. Een eerste laag pleisterwerk vormt de ondergrond die onze stukadoor gebruikt om de oppervlakte te egaliseren. Door de relatief snelle droogtijd kan nog dezelfde dag de toplaag worden aangebracht. Wanneer de toplaag is opgedroogd, kan  onze stukadoor met de derde etappe starten en de toplaag polijsten waarmee een nog dieper en glanzend effect wordt bereikt.
 

Het resultaat is een wand met een decoratief en rijke uitstraling dat past bij elk klassiek interieur.

Materiaal:                                                                                                Decoratieve pleister op basis van kalk

Dikte aangebrachte laag:                                                                      Van 1 tot 2,5 mm, afhankelijk van ondergrond.

Droogtijd:                                                                                                Minimaal 24 uur

Korrelgrootte:                                                                                         n.v.t.

Toepasbaar op:                                                                                       Wanden

Geschikt voor:                                                                                         Alle binnenruimtes, behalve natte ruimtes

Kleur:                                                                                                        Keuze uit 52 kleuren

Werkwijze Stucco Glanspleister

Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk, daarom overlegt onze stukadoor vooraf met u welke spullen u het beste kunt verplaatsen en wat hij zal afdekken. Hij wil daar voorzichtig en netjes mee omgaan. Zijn alle voorbereidingen getroffen, dan zal hij zijn spullen en het materiaal naar binnen brengen om te gaan stuccen. Na afloop laat onze stukadoor de ruimte netjes achter door alles op te ruimen en te controleren dat het stucwerk goed droogt.
 

Garantie Stucco Glanspleister

Stuccolith geeft vijf jaar garantie op glad pleisterwerk bij normaal gebruik.

Daarom ons !

Voortdurend inzetbaar en altijd bereikbaar voor advies.

Ruim 8 jaar ervaring als stukadoor en creatief van geest.

Vijf jaar garantie op al onze geleverde diensten.

Hoogwaardig stucwerk voor een eerlijke prijs.

Goede communicatie waarbij geldt:

Afspraak = Afspraak

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!